Köpinfo

Beställning

Beställning av plantor och växter sker endast genom vår webbshop. Vi tar ej emot beställningar på telefon, sms eller mail.

Kompletterande beställning

Vill du lägga en kompletterande beställning, skriv ditt första ordernummer i kommentarsfältet i kassan. Vi slår sedan ihop dina beställningar och gör en återbetalning av den dubbla frakten. OBS, beställningarna måste göras i samma namn, mailadress och till samma leveransadress (gäller för beställningar gjorda efter 9 februari). 

Till dig som bor i fraktklass 1 och 2:

Sista dag att beställa för leverans v13-17 är den 10 mars.

Från och med 11 mars behandlas inkommande beställningar som en ny order, med nytt leveransdatum och ny fraktkostnad.

Du som bor i fraktklass 3 har några veckor till på dig att beställa och komplettera, vi återkommer med sista kompletteringsdag längre fram.

Priser och betalning

Vi tar kort och swish både på vår hemsida och i plantskolan. Vi hanterar inga kontanter.

På vår webbshop kan du även välja faktura som betalningsmetod. Som kund får du fakturan när du lagt din order, fakturan skickas genom Swedbank Pay och ska betalas inom 30 dagar.

Vi kan i dagsläget tyvärr inte faktura företag genom via Swedbank Pay. Att betala direkt med företagskort går bra. Däremot kan vi skicka en faktura genom vår fysiska butiks kassasystem. Vill du som företagare handla på faktura, vänligen hör av dig till oss på order@jeppastradgard. Ange vilka produkter du är intresserad av, produktnummer, antal, organisationsnummer, adress och kontaktperson.

Personuppgiftsbehandling

Vi varken vidarebefordrar, säljer eller byter din data för marknadsföringsändamål till tredje part utanför Jeppa S Trädgård.

Leveransvillkor

Genom vår webbshop kan du få dina varor hemlevererade. Du behöver inte vara på plats för att ta emot leveransen. Du ser fraktpriser och leveransveckor här. Om inget annat anges levereras dina varor vid nästkommande leveranstur till ditt län.

Efter leverans tar vi inget ansvar för yttre omständigheter så som kyla, regn, vind och sol. Upplever du att en vara tagit skada av leveransen hem till dig vänligen hör av er till info@jeppastradgard.se, bifoga gärna bild och ange ett telefonnummer så ringer vi upp dig.

Köp i webbshop och hämta på plantskolan

Att hämta i plantskolan är kostnadsfritt. Väljer du att hämta din vara på plantskolan är du välkommen under våra ordinarie öppettider, som du hittar här. Övriga tider enligt överenskommelse.

Vi reserveras oss för eventuell slutförsäljning. Om en eller flera varor inte kan levereras informeras du om det till din e-post. Vi tar endast betalt för varor som levereras.

Väljer du som kund att hämta din beställning på plantskolan ska det ske Inom två veckor efter lagd beställning. Efter två veckor sker en återbetalning till ditt konto för den ej hämtade produkten. Produkten är sedan inte längre reserverad. Beställning som är gjord innan vi öppnat för säsongen ska hämtas senast 31 maj. Produkten är sedan inte längre reserverad och vi gör en återbetalning.

Beställningar lagda från och med 1 maj ska hämtas upp inom två veckor. Efter två veckor sker en återbetalning till ditt konto för den ej hämtade produkten. Produkten är sedan inte längre reserverad.

Ej uthämtade varor

Väljer du som kund att hämta din beställning på plantskolan ska det ske Inom två veckor efter lagd beställning. Efter två veckor sker en återbetalning till ditt konto för den ej hämtade produkten. Produkten är sedan inte längre reserverad. Beställning som är gjord innan vi öppnat för säsongen ska hämtas senast 31 maj. Produkten är sedan inte längre reserverad och vi gör en återbetalning.

Garanti

Vi vill alltid att du som kund ska vara nöjd och lämnar växtgaranti på 6 månader vid köp av växter hos oss.

Reklamationer och serviceärenden

Vill du reklamera en vara, avbryta ditt köp, ångrat dig eller av annan anledning inte är nöjd, vänligen hör av dig till oss info@jeppastradgard.se

Ångerrätt och retur

Har du ångrat ditt köp på plantskolan tar du med din produkt och ditt kvitto till oss inom 14 dagar och får pengarna tillbaka. Produkten ska vara i oförändrat skick.

För retur vid köp i webbshop kontakta oss här info@jeppastradgard.se